Fare! Gjør disse store endringene i sesongene

Fare! Seerne er vant til standardspillet: Hver kveld møter tre deltakere off-to nykommere og en hjemlig mester som ønsker å forsvare tittelen. Men gjennom årene har spillshowet også avviket fra sitt vanlige format, og utviklet forskjellige turneringer og spesielle arrangementer for å krydre konkurransen. Nå, Fare! gjør noen ekstra endringer for sin kommende 40. sesong. Les videre for å finne ut hvilke turneringer du vil stille inn på.

Les dette neste: Fare! Champ James Holzhauer sier nyere vinner "burde få livstidsforbud.""

Den andre sjanseturneringen gjør offisielt comeback.

ABC

30. mars, en spesiell episode av Inne i fare! Podcast falt til ære for Jeoparday!, en årlig tradisjon som feirer lufting av den første Fare! Episode i 1964. AE0FCC31AE342FD3A1346EBB1F342FCB

På podcasten, utøvende produsent Michael Davies avslørte at produksjonen bringer tilbake den andre sjanseturneringen, først introdusert i fjor høst. Konkurransen gir spillere som ikke vant sitt første spill nok et skudd på Fare! ære, som de vanligvis ikke ville ha. (Spillregler forbyr spillere som har tapt fra å konkurrere på syndikert, viser en gang til.)

"Forskjellen nå for våre deltakere denne sesongen er at de er klar over at en ny sjanse eksisterer, så for de som spiller et flott spill, men kanskje ikke blir en Fare! Champion, de vet nå at det er en mulighet for dem å returnere og konkurrere, "produsent Sarah Foss sa og la til at de ennå ikke er sikre på hvilke spillere som vil konkurrere, da det er "mye god konkurranse.""

Turneringen starter i september, sa produsentene, foran sesong 40.

"Så fra det øyeblikket vi kommer tilbake i september for sesong 40, kommer vi til å gå inn på [sesong 39] postseason, og starter med andre sjanse," sa Davies til lytterne. "Og deretter den vanlige sesongen 40 ... starter etter det.""

Det er ikke den eneste justeringen.

ABC

I en større hendelsesevending er en helt ny turnering også i verkene: Champions Wildcard.

I følge Davies er mesterne jokertegnet "kommer til å fylle vakuumet mellom andre sjanse og turneringen av Champions," som også kommer tilbake i høst. Davies forklarte at bare ikke-vinnere var kvalifisert til å komme tilbake på andre sjanse, og bare de som vant fire eller flere kamper kunne kvalifisere seg til Tournament of Champions-Leaving Out-spillere som vant færre enn fire kamper i løpet av sesong 39.

"Hva med alle menneskene som vant tre episoder, eller to episoder, eller en episode?"Sa Davies. "I en TOC, tror jeg-en turnering av mester-hver mester burde få en sjanse til å konkurrere.""

I følge Foss vil alle mestere som vant mellom ett og tre kamper i sesong 39 bli invitert tilbake for å møte i Champions Wildcard -arrangementet.

De tre turneringene vil ta 10 uker.

Fare! / Facebook

Tillegg av Champions Wildcard vil riste opp og utvide postseasonstrukturen, med andre sjansevinnere som går videre til Champions Wildcard, og de vinnerne som går videre til Tournament of Champions. I følge Davies vil alle tre turneringer ta omtrent 10 uker å fullføre. Dette vil utgjøre en betydelig del av spillshowets typiske 46-ukers syndikerte sesong.

Med Champions Wildcard -turneringen la Foss til at seerne vil få sjansen til å se noen av sine "favoritter" fra denne sesongen igjen, inkludert de som først spilte for flere tiår siden.

"Du kommer til å se noen av favorittene dine som Martha Bath-Hun vant opprinnelig i 1972 med Kunst Fleming, Hun kom tilbake og vant tidlig i sesong 39-hun kommer tilbake, "sa Foss.

Andre potensielle konkurrenter inkluderer Lloyd Sy, som tok ut 13-dagers mester Ray Lalonde, og Andy Tirrell, som beseiret 21-dagers mester, Cris Pannullo. En annen invitasjon vil bli sendt til Yogesh Raut, den kontroversielle deltakeren som tapte etter en tre-dagers strek.

Davies fulgte opp ved å si at ingen deltakere offisielt har bekreftet hjemkomsten, men de håper at alle tidligere en-, to- og tre-dagers vinnere godtar invitasjonen til å spille. Foss la til at produksjonen forventer en "veldig begivenhetsrik off-season" mens de finner ut hvilke deltakere som vil kvalifisere seg til hvilke turneringer i postseason.

Fans har blandede anmeldelser om disse endringene.

ABC

Produksjonen sa det Fare! opprettholder en "ganske sunn balanse" mellom den ordinære sesongen og etter sesongen. Som Davies mener at spillet er en sport, bemerket han at det også er "på nivå med det som skjer i Major League Sports.""

Noen Fare! Seerne er begeistret for den nye planen, med en fan som skriver på Reddit som de liker å bli "investert i spillere."Imidlertid er andre fans ikke så jazzet om den utvidede sesongen, noe som reduserer antall muligheter for nye spillere til å konkurrere.

"Jeg forstår alle disse turneringene, parentesene og statistikken appellerer til sportsinnstilte," skrev en seer på Reddit. "Min personlige preferanse er ikke at de ikke eksisterer, men at de var noe separat, og kreftene som lot ler fare. Har så noen spinoffs som blir matet av de som tidligere spilte fare for å bruke hvilke kriterier de vil ha.""

En Redditor sa at turneringene er "overveldende" og "virkelig unødvendig", mens en annen sa at selv om Davies helt klart brenner for spillet, er alle disse tilleggene "begynner å føles som overkill.""

"Nå er det nok. Jeg har hatt turneringsutmattelse en stund nå, "Nok en Reddit -kommentar lyder. "Spillet blir mindre [må]-se TV for meg med disse uendelige gimmicks.""